OVER MIJ: 

Van jongs af aan heb ik een voorliefde gehad voor beelden, dit in de vorm van foto’s kijken en tekenen. Sinds de komst van de digitale camera’s is de interesse alleen maar toegenomen  en verlegd naar het maken van foto's. Nadat ik de vakopleiding voor Fotografie succesvol had afgerond heb ik me voornamelijk gericht op headshot- en portretfotografie voor casting, zakelijk gebruik, social media en het maken van "fine-art" beelden.


WERKWIJZE:

Alle fotosessies worden vooraf besproken met de klant via mail en/of  persoonlijk contact. De foto's worden in alle rust gemaakt, dat wil zeggen dat er van mijn kant geen tijdsdruk is daarom worden nooit meer dan 2 afspraken per dag ingepland. Tijdens de shoot tussendoor bekijken we samen de resultaten op de pc.  

Aan het eind van de shoot kan een selectie van de foto's worden gemaakt, hierbij zal ik natuurlijk adviseren.   

Fotoshoots met kinderen (16 jaar en jonger) altijd onder begeleiding van een ouder.


OVER DE STUDIO: 

De ruime studio is gevestigd op de begane grond (rolstoelvriendelijk). Er zijn voldoende toiletten en een ruime afsluitbare kleed/visagie ruimte. Parkeren (op eigen terrein) is gratis.   

 

 

 

 


STUDIO TUBANTIA:

Samen met mijn collega-fotograaf Bernard de Mari organiseren we diverse fotocursussen en workshops in onze fotostudio. Wij geven de cursussen onder de naam Studio Tubantia.

Wil je meer weten over cursussen? klik dan hier of op de button voor meer informatie.